CourtVideo.nl
Brengt partijen bijeen!
Business picture

Videoconferencing


Waarom Videoconferencing

Met videoconferencing verdwijnen afstanden en worden partijen bijeen gebracht., hoe ver zij ook van elkaar verwijderd zijn. Met behulp van videoconferencing kunt u  op natuurlijke wijze met elkaar communiceren alsof u samen in dezelfde ruimte aanwezig bent. En dat zonder tijdverlies en zonder te reizen! Zo bespaart u heel veel geld op reis- en verblijfkosten, maar vooral heel veel tijd en stress. Zo verdient videoconferencing zichzelf razendsnel terug.
Binnen de juridische wereld kan videoconferencing op verschillende manieren worden ingezet. Of het nu gaat om een getuigenverhoor, persoonlijke advisering aan uw cliŽnten, internationale samenwerking of een opleidingen op afstand, het is allemaal mogelijk. U kunt videoconferencing inzetten voor internationale contacten en samenwerking, maar net zo goed voor contacten op relatief korte afstand of tussen de vestigingen van uw bedrijf.

Onderscheidend voordeel

Nu videoconferencing snel in populariteit toeneemt, neemt de kans dat ook uw klanten of leveranciers over deze techniek beschikken snel toe. Dat opent mogelijkheden om de contacten met hen vanaf nu tenminste gedeeltelijk via videoconferencing te houden. Zo kunt u nog beter en sneller met u klant communiceren, bespaart u zichzelf en indirect de klant heel veel tijd en kosten en het biedt u ook een concurrentievoordeel, want videoconferencing wordt op deze maniernog niet algemeen toegepast.

Zo kan het voor advocatenkantoren aantrekkelijk zijn om  videoconferencing vanaf nu in hun service voor grotere klanten op te nemen. U bent met deze techniek altijd beschikbaar voor vragen en overleg, zonder dat u tijd kwijt bent voor reizen. Uw service kan bijna letterlijk met een druk op de knop worden ingeroepen, terwijl u zelf juist bespaart op kosten. En met deze optimale en laagdrempelige service onderscheidt u zich echt van het aanbod van anderen. Beschikt uw klant nog niet over videoconferencing? Biedt u ze dan zelf een fatsoenlijk systeem aan. Er zijn al professionele systemen vanaf ca. € 3500  en die investering verdient u heel snel terug.

In de menselijke communicatie geeft de non-verbale communicatie vaak de doorslag, met name bij het overtuigen en het wekken van vertrouwen bij de ander. Sommige onderzoekers spreken zelfs van een verhouding 60% lichaamstaal, 30% klank van de stem, en 10% daadwerkelijke inhoud. Gebruik van videoconferencing is daarom vele malen effectiever dan e-mail of telefoon en bespaart u de nadelen van het reizen naar een locatie elders.
 Zonder te reizen kunt u op grote afstand vergaderingen bijwonen, presentaties houden of cursussen volgen. Videoconferencing bespaart niet alleen heel veel reis- en verblijfskosten, maar vooral ook heel veel reistijd. Kostbare tijd die u beter kunt besteden en die u veel stress en vermoeidheid besparen. Bovendien is videoconferencing ook nog eens een heel erg "groen". Videoconferencing levert een echte bijdrage aan de verlaging van de CO2-uitstoot. Videoconferencing past daarmee perfect in uw MVO-beleid.

Videoconferencing is inmiddels al een aantal jaren in de Nederlandse en Europese regelgeving opgenomen en steeds meer juridische partners maken er gebruik van. Binnen een juridische omgeving zijn er een groot aantal situaties in de rechtspraak, het gevangeniswezen, maar ook bij de advocatuur bij rechtbanken Naast de gebruikelijke voordelen van het vergaderen op afstand biedt videoconferencing juist binnen de justiŽle omgeving een groot aantal voordelken en mogelijkheden. Daarbij kunt u denken aan:

    * Vervanging van rogatoire commissies buitenland
    * Voorgeleiding van verdachte bij de RC
    * Horen van getuigen-deskundigen op afstand
    * Horen van psychiaters/behandelaars bij TBS-verlenging
    * De inzet van tolken op afstand
    * Op afstand horen van een bedreigde getuige
    * Vanuit eigen huis of ziekenhuis horen van getuigen die niet kunnen reizen
    * Besparing van reis- en verblijfkosten bij getuigen in civiele zaken
    * Bange of bedreigde getuige horen vanuit een nabije ruimte in het gerechtsgebouw

VIDEOCONFERENCING

Voor WIE

ONZE DIENSTEN 

Ervaar het zelf!

 • Bent u benieuwd wat videoconferencing in uw situatie kan betekenen? Wilt u die nieuwste generatie apparatuur wel eens in het echt bekijken? Bel of mail voor een vrijblijvende demonstratie in onze showroom in Elst of Dordrecht!

Onze andere websites

  Conferencing4All.nlConferencing4All -  verkoop en verhuur van videoconferencing en vergadertelefoons aan  overheid en bedrijfsleven

VergaderGroen.nl
Verhuur van videoconferencing op top locaties. Diverse hotels, conferentieoorden en  vergaderlocaties waar u snel en tegen een aantrekkelijk tarief videoconferencing kunt huren.


  Contact

  CourtVideo.nl
  Waterwolf 28
  6681 TJ Bemmel
  The Netherlands

  Tel: (+31) (0)6 - 2258 3470
  Fax: (+31) (0)84 - 7371 796
  E-mail: info@courtvideo.nl

Logo CourtVideo